JÍDELNÍ LÍSTEK
OD 3.3.2023
PŘEDKRM
120g Tatarák z hovězí svíčkové namíchaný s pivní salsou, topinky 199,-
Alergeny: 1,10,12
120g Dančí paštika s pistáciemi a pomerančovým chutney s chilli 146,-
Alergeny: 1,3,7,12
120g Kachní játra na grilu s jablky a Calvadosem, křupavé toasty 135,-
Alergeny: 1,12
120g Hranolky z candáta se zelným salátkem a česnekovou majonézou 158,-
POLÉVKA
Slepičí vývar se zeleninou, masem a vaječným svítkem 69,-
Alergeny: 1,3,9
Lehce pikantní dršťková polévka z hlívy ústřičné 69,-
Alergeny: 1
HLAVNÍ JÍDLO
200g Dušená hovězí líčka na černém pivu s bramborovým pyré a restovanou zeleninou 256,-
150g Smažený krůtí řízek plněný Camembertem a Chorizzem s bramborovou kaší a zeleninovým salátkem 232,-
250g Ossobuco alla milanese 228,-
200g Steak z vepřové krkovice ,,sous vide‘‘ na kroupovém rizotu s česnekovým přelivem 276,-
300g Gratinovaný Quiche se zeleninou a kozím sýrem 189,-
300g Filírovaný Flank steak na zeleninovém salátu s brokolicí, jarní cibulkou a sezamovou Teriyaki omáčkou 239,-
300g Salát Nicolas s pošírovaným candátem 219,-
150g Přílohový zeleninový salátek s balkánským sýrem 89,-
DĚTSKÉ JÍDLO
70g Dětský přírodní kuřecí plátek s bramborovou kaší a kyselou okurkou 198,-